Waldeck Pyrmontkade 882
2518 JT Den Haag
070 3920809
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Facebookpagina van Gitaarschool René van der Giessen Youtube kanaal van Gitaarschool René van der Giessen  

 

Gitaarles, basgitaarles en drumles voor jong en oud in Den Haag en omstreken.

In onze school richten wij ons op de wensen van de leerling zelf. Onze ervaren docenten helpen de beginnende gitarist een weg te vinden in de verschillende stijlen. Met de ervaren gitarist spreken zij het lesprogramma van tevoren uitgebreid door, zodat iedere leerling precies de les krijgt waarvoor hij of zij komt. Onze docenten zijn in verschillende stijlen gespecialiseerd. Bij de plaatsing van leerlingen houden wij rekening met de muzikale voorkeur, zodat de lessen direct toegespitst kunnen worden op de wensen van de leerling. Wanneer de voorkeur van een leerling gaandeweg verandert, is het mogelijk om tijdens het jaar van docent te veranderen. Zo blijft de muzikaliteit altijd voorop staan.

Natuurlijk is het leuk om gitaar te leren spelen, maar vaak ontstaat de wens om er ook iets mee te doen. Wij bieden de leerling daarom de mogelijkheid om naast de lessen ook samen met anderen muziek te maken, in de vorm van bandspel, ensemblespel of diverse workshops. Het is bij ons mogelijk om zowel privé- als groepsles te volgen.

Aangezien uitleggen ons vak is, staan wij u graag te woord aan de telefoon. Het is mogelijk om direct een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvende proefles. Bel: 070-3920809.

Lessons also in English,call for a free trial lesson: 070-3920809
Leçon aussien Français, rappeler pour une leçon d'essai: 070-3920809

Elektrisch gitaar

Basgitaar

Bandcoaching

Akoestisch gitaar

Drums

Ukelele

Schrijf je in voor basgitaarles!

Er is plek voor nieuwe leerlingen. Klik hier voor meer informatie...